Aller au contenu principal Acceder au menu
  • Drapeau FR
  • Drapeau FL

Tablettes

Beste gebruikers,

Allereerst willen wij u verwijzen naar de gebruiksaanwijzingen die zo opgesteld werden dat u gemakkelijker kunt werken met onze apparaten en dat u daarin de antwoorden kunt vinden op de meest voorkomende vragen. De informatie in deze gebruiksaanwijzingen is dus heel nauwkeurig. Daarom bevelen wij u sterk aan ze te raadplegen alvorens contact met ons op te nemen.

Niettemin is het mogelijk dat u nog enkele vragen hebt.

U vindt de antwoorden hieronder.

Op de startpagina selecteert u het pictogram 'Instellingen'. (Donkerblauw vierkant met lichtblauwe strepen en cirkels). Links verschijnt een keuzelijst (Wi-Fi, Geluid, Beeld, ...). Ga met uw vinger omlaag in deze lijst totdat u het menu vindt.

 

Voor de taal: 'A   Taal en invoer'. Selecteer dit. Rechtsboven verschijnt de standaardtaal van de tablet. Selecteer deze. Nu verschijnt een lijst met talen. Zoek de gewenste taal in de lijst.

 

Voor de datum en het uur: pictogram met klein uurwerk 'Datum en uur': selecteer dit. Rechts ziet u 'Autom. datum/uur'. Schakel deze optie uit door op het blauwe vinkje te drukken. Selecteer daaronder 'Datum instellen' waarna een vervolgkeuzemenu verschijnt. Selecteer achtereenvolgens de datum en 'OK'. Ga op dezelfde manier te werk voor het uur.

De tablet werkt niet naar behoren. Na een procedure van3 controles zal een onderzoeksrapport van onze technici ons melden of het probleem al dan niet wordt gedekt door de garantie.

Is de tablet goed opgeladen ?

Het u geprobeerd de tablet op te laden via de USB-poort ?

Indien het antwoord op beide vragen positief is, dan werkt de aan/uit knop echt niet. Dit valt onder de garantie. Stuur daarom uw tablet terug naar de uitgever.

Stuur ons een bericht per e-mail (support@kliverfrance.fr). Wij zenden u zo snel mogelijk een nieuw toetsenbord toe. In dit geval hoeft u het defecte toetsenbord niet terug te sturen. Vermeld uw adres duidelijk in uw e-mail.

Sluit de tablet aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Als de tablet wordt opgeladen, betekent dit dat de oplader defect is. Meld dit probleem door een e-mail met uw persoonlijke gegevens, te sturen naar support@kliverfrance.fr zodat wij u een nieuwe oplader kunnen toezenden.

Als de tablet nog steeds niet wordt opgeladen, vertoont deze een technisch probleem. In dit geval moet u deze terugsturen naar de uitgever (Roularta) (inclusief doos en accessoires). Vermeld ook uw gegevens zodat zij u een nieuwe kunnen toezenden.

Controleer of u de beschermfolie van het scherm naar behoren hebt verwijderd. Dit is soms moeilijk te zien.

Als u de beschermfolie goed hebt verwijderd en het touchscreen niet juist werkt, stuurt u de tablet terug naar Roularta voor onderzoek.

Schakel de tablet uit, sluit het toetsenbord opnieuw aan en schakel de tablet opnieuw in, OF

Open 'INSTELLINGEN'.

Kies vervolgens 'Taal en invoer' en 'STANDAARD'.

Selecteer het toetsenbord 'AZERTY Frans' of 'UP soft AZERTY'.

Dit soort schade wordt in de meeste gevallen niet gedekt door de garantie. Stuur ons de tablet terug voor onderzoek. Wij brengen u op de hoogte over het resultaat van het onderzoek.

Het toetsenbord is wellicht ingesteld op 'Qwerty'.

Open 'INSTELLINGEN'.

Kies vervolgens 'Taal en invoer' en STANDDARD.

Selecteer het toetsenbord 'AZERTY Frans' of 'UP soft AZERTY'